Om fotograferingen

Balletdanser

Portrætfotografering af voksne

Et portræt kan du bruge til din familie, på de sociale medier eller i forbindelse med erhverv, job og ansøgning.
Jeg begynder en fotografering med, at vi taler om, hvad billederne skal bruges til og hvilke forventninger, du selv har til dem. Jeg lytter til dine ønsker, og vi finder sammen frem til de unikke og personlige billeder, som viser dig i den bedst mulige udgave.
Jeg afsætter god tid (1 time), så du kan slappe af og befinde dig vel, og fotograferingen vil foregå i en behagelig og tryg atmosfære, hvilket kan ses på det færdige resultat.
Du er velkommen til at medbringe 1-2 forskellige bluser/skjorter, lys/mørk, og gerne ensfarvede.
Hvis du har travlt eller skal bruge få fotografier, kan jeg tilbyde en hurtigere fotografering (30 minutter).
Fotograferingen vil foregå i mit studie i Hvidovre, hjemme hos dig eller on location, hvor du måtte ønske det.

Kontakt


Billede af barn

Portrætfotografering af børn

Et portræt af et barn (eller flere børn sammen) er en rigtig god gave for forældre, bedsteforældre og for barnet selv, når det bliver ældre. Der vil være mange minder knyttet til det. Hvordan var barnet i den alder, og hvad foretog vi os sammen.
Ved portrætfotografering af børn er rigelig tid og ro af største betydning, og jeg afsætter tilstrækkelig tid (1½ time). Jeg taler først med forældre og barn, og det er vigtigt for mig, at fotograferingen kommer til at foregå i en god stemning, så barnet føler sig trygt og roligt. Det vil give unikke og gode billeder af dit barn i den alder, det har lige nu.
Medbring meget gerne en ekstra trøje/bluse, så det vil være muligt at tage forskellige billeder.
Medbring også gerne et par personlige effekter, som barnet er glad for, f.eks. sovedyr eller legetøj.
Fotograferingen vil foregå i mit studie i Hvidovre, hjemme hos dig eller on location, hvor du måtte ønske det.

Kontakt


Billede af en gruppe børn

Fotografering af grupper
Familiegruppe

Det kan være fotografering af en familiegruppe, søskende fotograferet sammen, eller forældre og børn, bedsteforældre og børnebørn.
I andre tilfælde kan et gruppebillede markere en særlig lejlighed, f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdag. I alle tilfælde er det et fotografi, der vil vække glæde og minder senere.
Jeg kommer gerne ud og fotograferer on location.

Erhvervsgruppe

Et gruppebillede i en erhvervsvirksomhed kan vise alle firmaets medarbejdere eller et team/hold og kan forstærke firmaets profil på hjemmesiden.
Jeg kommer gerne til virksomheden og fotograferer on location.

Kontakt


Billede af erhvervsmand

Erhvervsfotografering

Gode portrætter af virksomhedens medarbejdere eller produkter på firmaets hjemmeside vil gøre en forskel og styrke firmaets profil overfor potentielle kunder.
Erhversportrætterne kan være fotograferet ved den enkelte medarbejders arbejdsplads og vise en aktiv medarbejder, eller de kan være ensartede profilbilleder med enkel, lys baggrund.
Jeg sætter mig ind i virksomhedens profil og samarbejder med ledelsen om hvilke fotografier, der præsenterer firmaet på bedst mulige måde.
Jeg kommer gerne til virksomheden og fotograferer on location.

Kontakt

Copyright © Karen Astrup